Naaien, breien & haken

Omawerk, saai, ouderwets & stom? Echt niet! Naaien is hartstikke modern, en wat is er nu leuker dan in je eigengemaakte short of met je zelfgemaakte tas rond te lopen? Ook wildbreien en –haken is erg populair onder sommigen van ons! Ik ben zelf bezig op dit moment met een jeanstasje. Ik houd ervan om veel verschillende tasjes te hebben en doe-het-zelf’en vind ik ook altijd leuk. Het is ontspannend, rustgevend en leuk. Het neemt niet eens zo veel ruimte of tijd in en haken of breien kan ook in 10 minuutjes even. Niet dat je het dan af hebt, maar als je een minuutje of 10 moet wachten, is het een goed tijdverdrijf. Je hoeft je er ook niet voor te schamen. Als jij gewoon zegt ‘Ja, zelfgemaakt!’  met een trots gezicht, is er niemand die je uitlacht. Als ze dat wel doen, moet je het gewoon negeren. Jij vind het toch leuk? Wat maakt het dan uit wat zij vinden! Oke, dit word een lesje zelfrespect maar goed.

Serieus, als je gepest word ligt dat INDIRECT aan jezelf. Het is natuurlijk de schuld van de pesters, want die pesten, maar als jij zelfverzekerd bent zullen ze je niet pesten. En anders trek je er niets van aan en reageer niet, dan stoppen ze vanzelf (dan is het dus niet meer leuk)!

Nog een serieus, naaien, breien & haken is niet stom! Probeer het maar eens, met je moeder/tante/oma en vraag of die je het leren. Daarna kun je het ook aan je vriendin(nen) leren! Veel plezier!

Advertisements

Thanks for your comment! I appreciate & read all of them.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s