Tutorial Tips

Yeah! Tutorial Tips. I’m gonna give u guys some tips about tutorials! Dus op YouTube of op blogs. Veel leesplezier! – Kijk na tip 3 voor algemene tips over wat bij mij nogal eens misgaat.

TIP 1: Wees duidelijk. Niemand heeft iets aan een vage, onduidelijke uitleg. Haal ook geen dingen door elkaar en lees je alles wat je typt nog een keer door. Met een filmpje moet je zorgen dat je geen dingen door elkaar haalt tijdens het praten, hard en duidelijk genoeg praat en niet gaat stotteren. TIP 2: Friemel niet aan je handen of kijk niet steeds naar beneden/opzij. Dit stoort. Het beste kijk je de camera recht aan, je doet dus net alsof er iemand zit, en vertelt het aan ‘diegene’.
TIP 3: Kijk ook op internet of er al iemand is die zo’n zelfde uitleg heeft gegeven, en kijk ook wat diegene daar van gemaakt heeft. Daar kun je iets van meenemen in je eigen verhaal, maar kopieer NOOIT wat iemand anders zegt.

TIP 4: Als je een oorbellen-stash-rekje hebt probeer er dan voor te zorgen dat het niet te laag staat of in de buurt van een plaats waar jij je kleren vaak op je bed/bureau gooit. Zorg dus dat ‘ie ‘onomstootbaar’ is. Ik heb namelijk vanochtend nog mijn oorbellen stash omgegooid. Gelukkig zaten de meesten vast (achterkantje erop) en zijn er maar een paar uitgevallen. Wel vervelend zo op de vroege ochtend!
TIP 5: Verstop je sokken niet. Laat je sokken niet in een (sport)tas zitten. Leg je sokken niet onder je bed. Leg je sokken niet onder elkaar. Zorg dat je je sokken opruimt. Anders krijg je een soktekort, en daar weet ik alles van (is dus niet erg fijn).
TIP 6: Zorg dat als je verslaafd bent aan rondjes rijden met je bureaustoel er geen rondslingerende kleding/objecten staan. In het ergste geval val je van je stoel of valt de stoel helemaal om, wat niet fijn is (niet gebeurd!!!). En het irriteert gewoon heel erg.
TIP 7: Zorg dat je make-up spullen ‘s ochtends al klaarstaan/liggen. Dat scheelt een hoop tijd, frustratie en vooral werk! Liever blijf je 10 minuten langer liggen :P

Advertisements

Thanks for your comment! I appreciate & read all of them.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s