Wintertips

Even wat lekkere, warme, leuke wintertips voor jullie! Volgens het weerbericht gaat het nog kouder worden, dus maak je maar klaar voor wat koude dagen + warme tips!

– Warme chocolademelk, thee of koffie moeten in huis zijn! Nadat je bijna bevroren bent toen je terug kwam van school, je werk/stage, of iets anders moet je even opwarmen.
– Warm(er) douchen. Het is dan misschien duurder en slecht voor het milieu, een keer in de week een heerlijk warme/hete douche is super. Gebruik ook je favoriete producten en zorg voor 100% ontspanning. Leg ook alvast je lievelingsboek + gemakkelijke kleding klaar!
– Leg je kleding/badjas op de verwarming. Je deken is ook een idee! Lekker warm je bed in kruipen, mmm…
– Zorg voor de vitamientjes! Eet minimaal 2 stuks fruit per dag (drinken kan ook) en zorg goed voor je weerstand. Eet gezond en desnoods vitaminepillen!
– Ga slapen met een kruik. Zorg ook voor de nodige warmte. Zorg alleen wel dat je er niet aan went, want anders kun je niet meer (goed) slapen zonder.
– Wat leuke winter-diy’s doen het altijd goed! En natuurlijk warme kleding, een warm  huis & gezellige kaarsen!

– Sorteer je kledingkast en zorg dat je makkelijk bij de warme kleding kan. Dit vind ik zelf altijd heel fijn, ookal draag ik ‘s winters soms zelfs t-shirts.
– Maak op een luie zondag(-middag) eens je kamer schoon of ruim ‘m op. Meestal is het zo gebeurt en vaak vind je ook nog dingen terug.
– (Voor mensen met een prikbord en/of blog) Reorganiseer je prikbord. Hang briefjes met ‘maandag’ en de rest van de dagen van de week op met lege blaadjes eronder. Het je iets dat je moet doen, schrijf het daar op! Zo weet je elke dag wat je moet doen (voor je blog).
– Ga eens leuke (winterse) plaatjes op zoeken. Of juist zomerse, om in een wat ‘warmere’ sfeer te komen.
– Ga eens een rondje lopen of een eindje fietsen. Klinkt saai, maar het is goed voor je! Frisse lucht (ook koude, frisse lucht) is goed voor je en een beetje beweging ook.

Dit zijn de tips die ik even kon bedenken en aangezien ik wel van tips hou, kan ik ze zelf ook nog gebruiken. De tip van opruimen & prikbord reorganiseren heb ik vandaag gedaan!

Advertisements

One thought on “Wintertips

Thanks for your comment! I appreciate & read all of them.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s