November!

Tumblr_mcuzyrgb0m1qlgozno1_500_large
Welkom of niet, die maanden komen toch wel. Maar natuurlijk zit er aan elke maand wel wat voordelen! Hier een paar wintertips om novemberproof te zijn!

Het is weer koud: dat betekent warme chocolademelk! Als je dat niet lust kun je natuurlijk ook altijd nog gaan voor een lekker kopje thee of een soepje na school.

Je hebt een goede reden om in het weekend lekker in je bed te blijven liggen! Of met een dikke trui en warme sokken voor de openhaard is ook heerlijk! Als je een dakkapel hebt raad ik echt aan om te met warme kleding aan/in je bed te luisteren naar de regen op je dakkapel. Het klinkt zo gezellig!

Hoe kouder het is, des te meer redenen om lekker binnen te blijven en nergens heen te gaan! Ga lekker soaps of leuke films kijken, organiseer een gezellig vriendinnenavondje (of met je vriendje…) met veel lekkere snacks in het weekend en blijf vooral binnen :)

En als je toch binnen bent en je hebt niks te doen heb ik wat dingen die ik leuk vind om te doen: opruimen (ik weet dat heel veel mensen dit niks vinden, maar het is echt fijn want het ruimt je hoofd ook op), blogs lezen (deze bijvoorbeeld!) of lekker in de keuken! Bak macarons (hier wil ik nog een recept van maken), taart, cakejes… Jij verzint!

Wat doe jij als het koud is?

Advertisements

Thanks for your comment! I appreciate & read all of them.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s