Catrice NEONaturals LE

“De nieuwe Limited Edition “NEONaturals” by CATRICEnodigt uit om met felle kleuren de wintermaanden op te vrolijken! NEONaturals brengt trendkleuren van internationale ontwerpers op de nagels: zes neon- en zes natureltinten voor eindeloze looks. Individueel te gebruiken of als kleurduo voor een prachtige ‘moon’ manicure – nagels als ultieme fashionaccessoire!”

Deze nieuwe Limited Edition van Catrice, NEONaturals, is verkrijgbaar vanaf half december tot half januari.

Catr_Ult_Neon_NL01Catr_Ult_Neon_NL02Catr_Ult_Neon_NL03Catr_Ult_Neon_NL04Catr_Ult_Neon_NL05Catr_Ult_Neon_NL06

Mr. Brightsight – Mrs. Brightsight – Bright, Brighter & Brightes – On the Bright Side Of Life – Little Miss Sunshine – For Bright Guys

”Neon vs. nude: zes nieuwe signaalkleuren in felle tinten. Van flitsend geel tot spetterend lila. Dankzij het extra brede kwastje is slechts één streek nodig voor een prachtig resultaat met wow-effect. De ultiem langhoudende textuur, perfecte dekking en extreem glanzende kleur maken elk nageldesign speciaal.” Deze Ultimate Neon Nail Laquers kosten 2,69 euro per stuk.

Catr_Ult_Natural_NL01Catr_Ult_Natural_NL02Catr_Ult_Natural_NL03Catr_Ult_Natural_NL04Catr_Ult_Natural_NL05Catr_Ult_Natural_NL06

Makes Me Smile – Enjoy Me – Have A Good Day – Be Natural – Be Naturally Crazy – Natural Is Calling

”Nude versus neon: een zachte focus in zes subtiele, natureltinten. Licht gebroken wit met glinstereffecter, teder ‘greige’, warm bruin en taupetinten. Individueel aangebracht geven ze een elegante look. Als duo met een NEON Nail Lacquer zorgen ze voor een spectaculaire kleurkick met een aards tintje. De innovatieve textuur, dekking en glans maken deze Ultimate NATURAL Nail Lacquers een must-have.” Deze kosten ook 2,69 euro per stuk.

Catr_NEONaturals_NailArtKit_klein
”Revolutionair als de maandlanding, maar dan voor je nagels: moon manicure. Met de professionele Nail Art Brush en de Tip Guides is het aanbrengen van de moon manicures zeer eenvoudig. Het witte halve maantje op de nagels wordt gelakt in een andere kleur om een bijzonder contrast met de rest van de nagel te creëren. Trendy nagels in drie gemakkelijke stappen: lak eerst alle nagels in één kleur en laat ze drogen. Breng daarna de Tip Guides aan en lak het nagelmaantje vervolgens in een andere kleur met gebruik van de Nail Art Brush. Naast de Nail Art Brush bevat de Nail Art Kit 30 tip guides en styling tips.” Deze Nail Art set kost 3,59 euro per set.

Ik vind het idee erg leuk! Die moon manicure met neon en natural tinten lijkt me erg leuk om uit te proberen. Daarnaast kan een Nail Art kitje nooit kwaad! Wat vind jij van de NEONaturals LE van Catrice?

Advertisements

3 thoughts on “Catrice NEONaturals LE

Thanks for your comment! I appreciate & read all of them.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s