Nivea Gloss Wonder Balm

029
Nivea make-up verkopen ze normaal gesproken niet in Nederland maar net als deze mascara wel bij de Action (en sinds deze week verkopen ze ook Nivea make-up bij de Big Bazaar – zie foldertje). Ik ga de Gloss Wonder Balm reviewen, een verzorgende lipgloss!

Ik begin de review met de verpakking: deze is simpel, maar ik vind ‘m eigenlijk wel erg leuk. Ik vind niet dat deze er heel erg goedkoop uit ziet. Op de buitenkant staat het logo van Nivea, de naam van het product (Gloss Wonder Balm), de spf-factor en 3 ingrediënten. Op de achterkant (niet op de foto) zie je de naam (Cherry Balm) en een ‘verhaaltje’ over de lipgloss.

Nourishing glossy balm with argan oil, cacao butter, mango butter for mirror shine. UV protection. Not sticky. Skin compatibility dermatologically approved.

Maar het gaat nu een maal om de inhoud, en daar is op zich niks mis mee, als je weet hoe je er mee om moet gaan…

015020
Dit lijkt meer op een vampier die z’n mond niet geveegd heeft dan op hetgene dat ik wilde bereiken… Dit krijg je als je net iets té enthousiast aan de gang gaat (en in het tubetje blijft knijpen haha). Het kan nog erger dan dit, maar gelukkig kan het ook beter!

021
Dit is wel wat ik er mee wilde bereiken! Het lijkt hier nog net ietsje lichter dan dat het in het echt is, maar het is echt een hele mooie lipgloss. Het enige punt is dat je dus moet weten hoe je er mee om moet gaan want anders wordt je een bloeddorstige vampier zonder manieren in plaats van eh ja, mooi, om het zo te zeggen.

Voordelen
– Niet duur, zelfs zo goedkoop dat je de prijs vergeet (:P)!
– Geeft een mooie kleur af
– Verzorgd je lippen

Nadelen
– Je moet goed opletten bij het aanbrengen (de tube geeft gauw te veel lipgloss).

Yay als… Je op zoek bent naar een mooie lipgloss die je lippen verzorgd, niet duur is en je zelf erg precies bent met aanbrengen (en dus met een spiegel aanbrengt).

Nay als… Je even snel lipgloss op wilt doen (zonder spiegel), je een lipgloss wilt die goed verkrijgbaar is of je als je niet van rood houd (er zijn ook andere kleuren).

Advertisements

3 thoughts on “Nivea Gloss Wonder Balm

  1. Mariette

    Ik houd zelf niet zo van lipgloss, maar staat je goed!

    Liefs, Mariette

    PS. Wil je een Italiaanse tas winnen? Kijk dan snel op mijn blog!

    Reply

Thanks for your comment! I appreciate & read all of them.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s