Cloudy nail-art

Cloudy voor
Wachten op de stralend blauwe lucht, zonder ook maar een wolkje aan de hemel? Echt niet!  Deze nail-art laat zien dat wolken stiekem hartstikke leuk zijn.


Wat heb je nodig?
– Blauwe nagellak
– Witte nagellak (eventueel dottingtool)

Cloud nail-art 001
Eerst lak je je nagels met een basecoat en daarna met een blauwe lak. Dit kan elke kleur blauw zijn, maar ik raad je aan om een lichtblauwe kleur te nemen zonder glitters.

Cloud nail-art 004
Nu moet je je de wolken op je nagels krijgen. Dit doe je door je nagellakkwastje heel goed af te strijken, zodat er maar heel weinig nagellak op zit. Dan begin je een beetje te ‘stippen’, je ziet vanzelf wanneer iets wel of niet op een wolk gaat lijken. Grote wolken, kleine wolkjes, alles kan! Grote wolken zijn makkelijker dan kleine, dus als je niet zo goed bent in nail-art kun je grotere wolken maken en als je er al heel erg goed in bent kun je kleinere proberen!

Je kunt dit ook met een dottingtool doen, maar ik vind persoonlijk deze wolken wel wat mooier (met een dottingtool gaan ze toch wat meer op schapenwolken lijken, maar dat is natuurlijk ook wel leuk!).

Cloud nail-art 026
Op mijn rechterhand zijn de wolken wat groter geworden dan bij links… :)

Maak het af met een topcoat (je hoeft niet heel erg lang te wachten, het is juist wel mooi als je het een beetje uitveegt) en de lucht op je nagels is klaar! Doe jij vaak aan nail-art?

Advertisements

6 thoughts on “Cloudy nail-art

Thanks for your comment! I appreciate & read all of them.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s