Beauty mee op reis!

image
Beauty mee op reis, om er zeker van te zijn dat je niets vergeet! Persoonlijk vergeet ik juist altijd wel wat, bijvoorbeeld mijn tandenborstel (maarja die kan je daar ook wel kopen) en ik ben altijd bang dat ik mijn lenzenspullen vergeet, maar dat is gelukkig nog nooit gebeurd. Dus daarom deze lijst! Van mascara tot scrub en van nagellakremover tot zonnebrand, jij vergeet niets meer!


Zonnebrand is natuurlijk enorm belangrijk! Vooral als je naar een warm land gaat en van plan bent lekker bruin te worden. Je moet je écht insmeren want verbranden is niet goed voor je. Lees bijvoorbeeld is dit artikel van Mascha.

BB cream, als je dan foundation o.i.d. gebruikt. BB cream is lekker luchtig en is daarom ideaal voor op reis.

Cream producten, zoals lip & cheek cream bijvoorbeeld! Heel handig omdat je het én voor je lippen, én voor je wangen kunt gebruiken. Plus, het blijft ook nog eens  langer zitten, net als cream eyeshadow.

Conditioner/masker kun je natuurlijk niet vergeten, geloof mij, je haar wordt droog stro van al dat chloor dus hup, maskertje er in en weer terug in het zwembad! :P

Bodylotion, of een bodybutter voor de hele droge huid blijft gewoon heerlijk! Niet alleen je haar, maar ook je huid wordt droog van al dat chloor dus verwen je huid nog eens lekker ‘s avonds!

Scheermesjes, scheerschuim, epilator etc. want die mooie (bijna) bruine benen moeten geshowd worden!

Nagellakremover + vrolijke nagellakjes want je kunt die afgebladderde nagellak op je teennagels er echt niet nog 2 weken op laten zitten. En een lekker zomers kleurtje op je ‘vingernagels’ kan ook geen kwaad (matchen met je bikini!!)

’Felle’ make-up omdat de zomer echt hét moment is om lekker uit je dak te gaan qua make-up, zeker nu neon in is! :) En die ene, hele felle lipstick? Hup, in de koffer!

Scrubbiessss! Je favo scrub moet natuurlijk gewoon mee, dan blijft de bruinheid (you get the point) langer. Yay :)

Wat is voor jouw ook nog echt iets dat je mee móet op reis? Laat het in de comments achter, geef elkaar (en mij…) tips!

Advertisements

4 thoughts on “Beauty mee op reis!

  1. Pingback: Lifestyle mee op reis! | Iesabell

  2. Nadine

    Ah ik vergeet dus altijd scheermesjes.. Gelijk m’n benen niet meer zichtbaar voor de rest van de dagen haha. Bodysplashes zijn ook super lekker, vooral met lekker weer!

    Reply

Thanks for your comment! I appreciate & read all of them.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s