Lifestyle mee op reis!

image
Na beauty & fashion is het nu tijd voor lifestyle! Ondanks dat je de hele dag aan het zwembad ligt, soms een beetje de omgeving verkent of naar een stadje gaat kun je je nog wel vervelen of balen dat je dingen vergeten bent; dus hierbij een lijst zodat je niets meer vergeet! :D

Tijdschriften, lekker luchtig om te lezen aan het zwembad. Ik lees graag tijdschriften over fashion & beauty omdat er vaak toch veel plaatjes in staan, je er wel wat van leert maar het niet heel erg inspannend of moeilijk is om te lezen (als je begrijpt wat ik bedoel). Je hebt genoeg tijd om gewoon midden op een bladzijde te stoppen, lekker het zwembad in te duiken en daarna weer verder te gaan. Het is ook niet zo heel erg als ‘ie nat word :)

Voor de ouderwets gezellige familieavonden: spelletjes! Ook leuk om met vriendinnen te doen natuurlijk. Uno, rummikub…

Je tablet, mobiel, mp3/iPod of laptop om muziek te luisteren, sms’en, internetten & whatsappen (als je wifi hebt). Het is natuurlijk ook heel belangrijk om je twitter status te updaten naar ‘Heerlijk aan het zwembad’ met een lekker zomerse foto! Maar pas wel op met wie het kan lezen.

Oortjes! (of koptelefoon) Je wilt natuurlijk niet andere mensen storen met jouw muziek ;)

Je moet je ogen natuurlijk wel beschermen voor de zon, door middel van een zonnebril. Het leuke is dat je heel veel verschillende soorten hebt (voor elke outfit eentje!) en dat je leuk mensen kan kijken vanachter je zonnebril.

Lenzenspullen, bril, brillenkoker etc. Op vakantie ben ik toch altijd (nog) wat ongeorganiseerder, dus je wilt natuurlijk niet dat je spullen kapot gaan of kwijtraken. Dus lenzenspullen in je toilettas en je bril in je brillenkoker, zodat je weet waar ze zijn!

Schrijfspullen/tekenspullen omdat je herinneringen moet maken! Schrijf op wat je die dag gedaan hebt, of teken iets na als je dat leuk vind.

Fototoestel! Ik houd van herinneringen maken door middel van foto’s, dat vind ik nog een van de leukste dingen aan vakantie.

Heb jij nog een aanvulling? Help mij, jezelf en anderen!

Advertisements

2 thoughts on “Lifestyle mee op reis!

Thanks for your comment! I appreciate & read all of them.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s