Wat moeten we nou eigenlijk met mode?

Heb je je ooit afgevraagd wat we nou eigenlijk aan mode hebben? Ik bedoel, zolang je kleding aanhebt is het goed toch? Dan maakt het niet uit of je de nieuwste highwaisted denim shorts van Forever21 of je nieuwe floral dress van Brandy aan hebt. En dat klopt, want dat maakt ook niet uit.

ombre hair
Maar stiekem is mode heel erg handig. Heb je bijvoorbeeld je haar blond geverfd maar wil je het nu weer bruin en is je haar super droog van het bleken dat je het niet weer wilt verven: hoeft ook niet, dip-dye is in! En desnoods laat je het een klein beetje verven, zodat het iets meer overloopt. Tadaa, je haar is veel minder beschadigd en je loopt er ook nog eens hartstikke hip bij ;)

GoodNight
Wanneer je online een leuk t-shirt besteld hebt maar hij thuis veel te groot blijkt te zijn (jouw maat ‘m’ is daar een s-je…): het is niet erg; oversized is in! Het gaat allemaal om acteren. Als jij geloofd dat het shirt te groot hóórt te zijn, dan is het allemaal goed; niemand die je raar aankijkt.

En dan de laatste, wanneer je écht niks meer hebt om te dragen (of als je kledingkast te vol zit om nog iets leuks te vinden) kun je altijd nog de kast van je broer of je vriendje induiken om een shirt, blazer of broek te ‘lenen’ want baggy & boyfriend is in :)

Dus eigenlijk is mode best wel handig, het geeft je excuses voor dingen die eigenlijk raar, maar tegelijkertijd erg leuk zijn. Vooral wanneer mensen je complimenten geven op dingen als een shirt dat veel te groot is of je haar dat eigenlijk gewoon aan het uitgroeien is. Wat vind jij van mode op dit moment?

Advertisements

3 thoughts on “Wat moeten we nou eigenlijk met mode?

Thanks for your comment! I appreciate & read all of them.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s