5 stappen om klaar te zijn voor kerst!

Merry Christmas
via Weheartit.com
Morgen is het kerst, dat zal jullie vast niet ontgaan zijn ;) Blogs vol met Christmas inspiration, nagellakjes, looks en niet te vergeten: tags! Maar vandaag, de dag voor kerst, is het tijd om lekker in de stemming te komen. Hoe? Met deze 5 stappen natuurlijk!

1. Zet allereerst een leuke kerstplaylist aan! (bijvoorbeeld bovenstaande van Glee maar het kan elke band/zanger(es) zijn die jij leuk vind). Lekker meezingen, dansen… Ook leuk om zo’n playlist aan te zetten als je net uit bed komt, dansend aankleden en je make-up opdoen (misschien dan toch maar stoppen met dansen want het lijkt me moeilijk om je mascara op te doen terwijl je de hele tijd beweegt…).

2. Nu is het tijd voor het verwenmomentje. Maskertje op, lekker even een tijdschrift lezen en daarna een lange, warme douche! Kies je favoriete scrub en douchegel uit en geniet van je douche (nog heerlijker als je net uit de regen komt, haha). Daarna insmeren met creme en je bent klaar voor stap 3 :)

3. Fooooodtimee! Haal wat lekker chocola (of koekjes als je dat liever hebt) en lekker drinken (warme choco met candy canes en slagroom… jammie). Zet je playlist weer aan en zing lekker mee.

4. Kies je mooiste jurk uit voor morgen (of misschien heb je je outfit al uitgekozen – als je wel zo slim bent om dat op tijd te doen, haha) en pak je mooiste (of hoogste) hakken erbij. Accessoires erbij en probeer je make-up en kapsel alvast uit!

5. Relax voor de rest van de dag! Blijf vooral kerstliedjes luisteren en lees lekker een boek of tijdschrift of kijk een serie (of kerstfilm!). En voor je het weet is het morgen :)

Veel plezier vandaag – geniet er van zo lang het nog 2013 is… – en alvast MERRY CHRISTMAS!

Advertisements

Thanks for your comment! I appreciate & read all of them.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s