Everything Is Connected by Keri Smith

IMG_5258
Keri Smith is een Canadese schrijfster en illustrator, je kent haar misschien wel van de Wreck This Journal. Ze heeft nog meer boeken, waaronder dit kleine boekje met kaartjes die ik vandaag aan jullie ga laten zien!

IMG_5263
Op de achterkant staat een kleine boodschap over de inhoud van dit boekje. De boeken van Keri Smith zijn bedoelt om je de wereld een beetje anders te laten zien, zo ook deze.

IMG_5259
Er zitten 50 kaarten in dit boekje en ze hebben allemaal een andere opdracht. Ik heb het boekje in het Engels gekocht dus alle opdrachten zijn ook in het Engels, maar er is ook een Nederlandse versie verkrijgbaar als je dat fijner vind.

De opdrachten verschillen heel erg, van lijstjes over je ‘geheime identiteit’, iemand die je wel had willen zijn, een afbeelding van een boom met de boodschap ‘kerf hier iets in’ en coupons om dingen anders te doen (zoals dagelijkse dingen heel erg langzaam).

IMG_5262
Dit is nog een voorbeeld van een opdracht.

Ik heb ‘m gekocht op Bol.com voor 9,99 euro en hier kun je de Nederlandse versie vinden alleen je kunt ‘m nog niet bestellen voor een bepaalde datum. Wat vind jij van Keri Smith?

Advertisements

9 thoughts on “Everything Is Connected by Keri Smith

  1. Femke

    Heeel leuk :D Ik heb wreck this journal nog steeds liggen, heel erg leuk maar ik durf er niet in te kliederen, erg he :(

    liefs,
    Femke

    Reply

Thanks for your comment! I appreciate & read all of them.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s